Startfältet fylls upp på WKND Vibes Festival

Under två dagar i månadsskifet maj/juni kommer Ljungby Arena att fyllas med stora artister och många glada festivalbesökare. Idag har det blivit klart med ytterligare ett namn till festivalen – Emil Assergård med mer än 50 låtar i bagaget kommer till festivalen under lördagen.

– Emil är en spännande bokning som vi tycker passar bra in i vår extremt starka lineup till festivalen, säger arrangörerna av den nya festivalen i ett pressmeddelande.

Emil Assergård, född 1991 debuterade 2013 med albumet ”Rakt från hjärtat” och har därefter släpptt över 50 låtar, däribland hits som “All in”, ”Jag råkade sälja min bästa vän” och “Dör för dig”.

Emil har belönats med en rad platina- och guldskivor, varit en av Sveriges 50 mest spelade manliga artister flertal år och nominerats till ”Årets manliga liveartist” i Rockbjörnen år 2019. Under 2020 släppte Emil singlarna “Dom vi inte tycker om”, ” Om jag vore DJ”, “Våran sista sommar”, “Livet Suger” och “Försöker” och året därpå medverkade han i Melodifestivalen med låten “Om allting skiter sig”.

– Emil är en underskattad artist som varit med i många år och som vi vet har en trogen livepublik, säger Niclas Aronsson som är arrangör. Med Emil får vi ännu bättre bredd i både ålder och musik till lördagen på festivalen.

Emil har i dagsläget över 190 miljoner streams på Spotify, fullsatta spelningar landet över och en stor livepublik som älskar honom. Han är under våren aktuell med flera singelsläpp och konserter.

Emil Assergård är en av artisterna på WKND Vibes Festival i sommar. Han uppträder på lördagen.

Klara för festivalen är sedan tidigare även Bolaget (spelar på fredagen), Thomas Stenström, Newkid & Det vet du, som alla spelar på lördagen.

Det blir också allt som hör en festival till i form av aktiviteter och förstås matvagnar.
Festivalen äger rum 31 maj och 1 juni i och utanför Ljungby Arena.

läs mer om WKND vibes

partners

annonser

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89