Nytt band klart för WKND VIBES

“Ikväll igen” med Bolaget blev den mest streamade låten på Spotify 2023 i Sverige, och 2022 års mest streamade låt, “Kan inte gå”, även den med Bolaget blev den näst mest streamade låten. Nu tar de sin nya show, RODEO på turné och den inleds i Ljungby.

-Utöver festivalspelningar så har Bolaget valt ut ett exklusivt antal städer för showen RODEO där WKND VIBES har fått sommarpremiären av showen, berättar Niclas Aronsson som jobbar med festivalen. Detta är något helt annat än ni någonsin upplevt förut, en helkväll med och av Bolaget.

Bolaget kommer uppträda på fredagen, och hela dagen ägnas åt dem.

De första sk “Blind bird”-biljetterna sålde slut på 1 ½ timme när de släpptes, då visste köparna inte ens vilka artister som kommer. På måndag är det dags för nytt biljettsläpp och Niclas hoppas på samma rusning.

– Det är ett antal biljetter som släpps vid varje tillfälle, men det kommer räcka till. Det kommer dessutom fler biljettsläpp längre fram, men då kan priserna gå upp.

Sedan tidigare är även bandet De vet du klara för festivalen som går av stapeln den 31 maj och 1 juni 2024 i och utanför Ljungby Arena.

läs mer om wknd vibes

partners

annonser

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89