Årets höjdpunkt i Ljungby?

Idag släpper den nya festivalen i Ljungby sitt kanske största namn. Den flerfaldigt prisade, både på P3-Guld och Grammis, artisten Thomas Stenström kommer till Ljungby lördagen den 1 juni.

Thomas har under en lång tid försett Sverige med låtar att förälska sig i och blivit både Grammis- och sexfaldigt P3 guld-nominerad. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så

thomas stenström sitter på gitarrförstärkare.
Thomas Stenström kommer till WKND Vibes Festival i sommar. Foto: PETOROVSKY

Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

Våren 2023 släppte han även megahiten “Andas in andas ut” som nått topplaceringar sommaren igenom och streamats över 12 miljoner gånger.  Låten vann även det ärofyllda priset “Årets låt” på P3-Guldgalan 2024. I oktober släpptes Thomas senaste album Superlativ 97 som snabbt gick in etta på albumlistan.

I vinter lägger Thomas Stenström i ytterligare en växel när Dreamer Tour övergår till Superlativ Tour – en arenaturné med stopp på Malmö Arena i Malmö, Scandinavium i Göteborg och Tele2 Arena i Stockholm, och den 1 juni kommer alltså Thomas till WKND Vibes Festival i Ljungby.

– Det här är vårt absoluta huvudnummer på festivalen, säger Niclas Aronsson som är en av arrangörerna av den nya festivalen.

Thomas kommer att uppträda under lördagen. Övriga presenterade artister är:

Bolaget – som spelar hela fredagskvällen, 31 maj.
Newkid – uppträder under lördagen, 1 juni.
De Vet Du – uppträder under lördagen, 1 juni.

Fler artister är utlovade!

 

läs mer om WKND Vibes

partners

annonser

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89