Ytterligare en butik har stängt i Ljungby

Ännu en butik stänger ner i Ljungby centrum. Det är kläd- och inredningsbutiken Paparazzi som på sina sociala media berättade att de stänger butiken.

Många är de som kämpar med lönsamheten i Ljungby centrum, och nu har Paparazzi meddelat att de stänger.

“Det är med tungt hjärta vi meddelar att vi har tagit det svåra beslutet att stänga Paparazzis dörrar. Detta på grund av de utmaningar vi tampats med de senaste åren.”, skriver de på Facebook.

I november förra året vädjade de till sina följare att stödja dem genom att handla hos dem, utan det skulle butikens överlevnad vara hotad, och nu har den farhågan alltså blivit sann.

Butiken, som tidigare funnits på Föreningsgatan, har de senaste fem åren drivits av Linda Thyr och varit belägen i gamla Mejeriet.

Inlägget avslutar de med en hälsning till alla kunder:

“Vi vill ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till er alla för ert stöd och förtroende genom åren. Denna resa har varit fylld av minnen och erfarenheter som vi aldrig kommer att glömma. Ni kommer alla, oavsett kund i butiken eller följare på instagram ha en speciell plats i våra hjärtan“.

partners

annonser

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89