Veckans V75-tips – Dubbla omgångar

En liten ljusning för travtipsen på sistone.

V75-spiken Admiral As och Örjan Kihlström gjorde inget misstag. Styrde tidigt till ledningen och sedan var dramatiken över. Blev streckad på 74 procent och gav 1,47 i vinnarodds.

V75-draget Ninja Zon blev det ordentligt surr om under veckan och hon blev streckfavorit på 28 procent och spelad till 2,77. Vad hon gick för fick vi aldrig veta då hon försvann med galopp direkt bakom bilen.

Den här helgen avgörs det dubbla V75-omgångar. Bjerke i Oslo står som värd på lördag medan Solvalla tar hand om söndagens race med semifinaler till Breeder’s Crown.

Nya tag.

Bjerke Lördag 4/11

V75-spiken

Lopp 6, V75-2: 4) Give Me Five N.O. (Magnus A Djuse) kommer från två övertygande segrar som han vunnit med krafter kvar. Från det här läget lär vasse Magnus A Djuse ha siktet inställt på ledningen och därifrån måste han bli svårslagen i det här sällskapet. I en lurig omgång känns han som bästa spiken till drygt 30 procent.

V75-draget

Lopp 11, V75-7:  15) Ninja Zon (Stefan Persson) hade jag som drag i lördags, men då galopperade hon direkt bakom startbilen som stort stallskrik. Hon kommer ut igen och fick den här gången sämsta läget i en spårtrappa (spåren delas ut efter hur mycket pengar de tjänat), men med den speeden hon visade upp vid segern näst senast måste hon duga långt. Stefan Persson ersätter André Eklundh och han vet vad som gäller. Under tio procent. Tackar!

Solvalla söndag 5/11

V75-spiken

Lopp 11, V75-6: 7) Dancer Brodde (Johan Untersteiner) spelades till favorit i Travderbyt för två månader sedan, men då blev det galopp i första sväng då han hade tagit hand om ledningen. Därefter har han slutat fyra och femma på Åby respektive Solvalla utan att ha varit som bäst. Nu rapporterar “Jonte” att han är som en studsboll i jobben igen och från ledningen borde det vara en toppchans vid sunda vätskor. Under 30 procent känns som ett fynd. 

V75-draget

Lopp 10, V75-5: 6) Fashion Monger (Peter Untersteiner) spurtade godkänd som fyra i Kriterietuttagningarna näst senast. I senaste starten blev det ett invändigt lopp där han gick i mål med gott om krafter kvar som vanns av 7:an S.G.Dracarys. Blir härligt bortglömd på strecken och är värd en markering till runt fem procent.

fler sportnyheter

Inför V75: Inleder med spik med 47 miljoner kronor i jackpott

sport

Inför V75: Inleder med spik med 47 miljoner kronor i jackpott

En som imponerade stort förra helgen var V75-spiken Portofino och Fredrik B Larsson som trots en resa utvändigt ledaren stack ifrån till en överlägsen seger. Han delade ut 3,01 i vinnarodds och var streckad på 23 procent.V75-draget Vilja T.Y.C och Erik Adielsson gjorde också bra ifrån sig och inkom som trea. Hon stod i 18,28 och var streckad på fyra procent. På lördag väntar 47 miljoner kronor i jackpott på Gävletravet […]

Inför V75: Spiken och draget i pokalloppen

sport

Inför V75: Spiken och draget i pokalloppen

Nattsvart för idéerna i lördags. V75-spiken Freako och Örjan Kihlström startgalopperade och var borta direkt. Han stod i 2,33 i vinnarodds och var streckad på 41 procent.V75-draget Draupner och Jesper Rydberg slank igenom fint från start, men sedan fylldes det på och han hamnade i kön och var chanslös till slut. Han var selad till 43,12 och var streckad på en procent. På lördag avgörs V75 på Åby och det bjuds […]

Inför V75: Ohh, det är upplagt för seger

sport

Inför V75: Ohh, det är upplagt för seger

V75-spiken Sol Storm och Hanna Forslin var anmäld barfota runt om i början på veckan, men det slutade med skor runt om. Inte optimalt, men han var slagen redan på sista bortre långsidan och var knappast vid sunda vätskor. Han stod i 4,33 i vinnarodds och var streckad på 23 procent.V75-draget Dalens Elvis och Henrik Svensson slutade tvåa efter ett lopp i rygg på ledaren men mötte helt enkelt en […]

Inför V75: Hannas kallblod tar alla med storm

sport

Inför V75: Hannas kallblod tar alla med storm

Förra veckans V75-spik Wishful Order och Magnus A Djuse motsvarade favorittrycket och vann plättlätt till slut efter ett lopp i rygg på ledaren och lucka in på upploppet. Han gav 2,16 i vinnarodds och var streckad på 49 procent.Vad V75-draget Mose Eagles och Carl Johan Jepson gick för fick vi aldrig reda på då ekipaget slog på en startgalopp bakom bilen. Hon stod i 9,18 och var streckad på fem […]

V75: Två roliga Norgehistorier med svenska toppkuskar

sport

V75: Två roliga Norgehistorier med svenska toppkuskar

V75-spiken Xanthis Hilton och Mats E Djuse kom aldrig till spets utan fick vandra utvändigt om ledande Triton och fick nöja sig med andraplatsen. Han stod i 2,57 och var streckad på 43 procent.V75-draget Tåga Ryker och Ingvar Nyberg fick en dålig start och hamnade i kön och var utan chans att utmana och hamnade utanför pengarna. Han var streckad på fem procent och stod i 18,08.Det stundar en ny […]

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89