Veckans V75-tips – Dubbla omgångar

En liten ljusning för travtipsen på sistone.

V75-spiken Admiral As och Örjan Kihlström gjorde inget misstag. Styrde tidigt till ledningen och sedan var dramatiken över. Blev streckad på 74 procent och gav 1,47 i vinnarodds.

V75-draget Ninja Zon blev det ordentligt surr om under veckan och hon blev streckfavorit på 28 procent och spelad till 2,77. Vad hon gick för fick vi aldrig veta då hon försvann med galopp direkt bakom bilen.

Den här helgen avgörs det dubbla V75-omgångar. Bjerke i Oslo står som värd på lördag medan Solvalla tar hand om söndagens race med semifinaler till Breeder’s Crown.

Nya tag.

Bjerke Lördag 4/11

V75-spiken

Lopp 6, V75-2: 4) Give Me Five N.O. (Magnus A Djuse) kommer från två övertygande segrar som han vunnit med krafter kvar. Från det här läget lär vasse Magnus A Djuse ha siktet inställt på ledningen och därifrån måste han bli svårslagen i det här sällskapet. I en lurig omgång känns han som bästa spiken till drygt 30 procent.

V75-draget

Lopp 11, V75-7:  15) Ninja Zon (Stefan Persson) hade jag som drag i lördags, men då galopperade hon direkt bakom startbilen som stort stallskrik. Hon kommer ut igen och fick den här gången sämsta läget i en spårtrappa (spåren delas ut efter hur mycket pengar de tjänat), men med den speeden hon visade upp vid segern näst senast måste hon duga långt. Stefan Persson ersätter André Eklundh och han vet vad som gäller. Under tio procent. Tackar!

Solvalla söndag 5/11

V75-spiken

Lopp 11, V75-6: 7) Dancer Brodde (Johan Untersteiner) spelades till favorit i Travderbyt för två månader sedan, men då blev det galopp i första sväng då han hade tagit hand om ledningen. Därefter har han slutat fyra och femma på Åby respektive Solvalla utan att ha varit som bäst. Nu rapporterar “Jonte” att han är som en studsboll i jobben igen och från ledningen borde det vara en toppchans vid sunda vätskor. Under 30 procent känns som ett fynd. 

V75-draget

Lopp 10, V75-5: 6) Fashion Monger (Peter Untersteiner) spurtade godkänd som fyra i Kriterietuttagningarna näst senast. I senaste starten blev det ett invändigt lopp där han gick i mål med gott om krafter kvar som vanns av 7:an S.G.Dracarys. Blir härligt bortglömd på strecken och är värd en markering till runt fem procent.

fler sportnyheter

TV: Carl Ernstig efter förlusten mot Vimmerby

sport

TV: Carl Ernstig efter förlusten mot Vimmerby

Den 20 oktober föll IF Troja-Ljungby borta mot Vimmerby HC med 0–5 i Hockeyettan södra. När lagen möttes i Ljungby Arena under fredagskvällen blev Troja åter mållöst efter siffrorna 0–1 (0–0, 0–0, 0–1) och därmed är det fortfarande oerhört tufft att nå allettan.Chansen att nå allettan är fortfarande liten för Trojas del, efter ännu en förlust. en här gången räckte det med ett mål för Vimmerby för att åka hem […]

Veckans travtips

sport

Veckans travtips

Kaffe kaka - tredje raka. V75-spiken Four Guys Dream fick, som jag skrev i analysen, överta ledningen på första långsidan. Favoriten Kentucky River anslöt utvändigt 1300 meter kvar, men kunde aldrig gå i närkamp. När Stefan Persson begärde lite av sjuåringen stack han enkelt undan. Fler V75-segrar väntar i vinter. Han var streckad på 31 procent och delade ut 3,28 i vinnarodds. Det var tredje raka V75-spiken som satt. V75-draget Klondyke River […]

Sista chansen för Troja

sport

Sista chansen för Troja

Med tre omgångar kvar att spela av Hockeyettan södra är möjligheterna att nå allettan för IF Troja-Ljungby väldigt små. Närmast på schemat väntar Vimmerby HC under fredagskvällen i Ljungby Arena vilket känns som sista chansen att försöka nå allettan. – Vi ska försöka vända på den negativa trenden och det är sista chansen vi har en chans att vinna mot ett topp 5-lag och den ska vi försöka ta, säger […]

TV: Minimal chans för Troja att nå allettan

sport

TV: Minimal chans för Troja att nå allettan

IF Troja-Ljungby missar med all sannolikhet allettan efter ännu en hemmaförlust då tabelltvåan Kristianstads IK gästade Ljungby Arena. Matchen slutade 1–3 (0–0, 1–1, 0–2) inför ögonen på 1131 vittnen.Säsongen 2005/06 slutade Troja fyra i division 1 F. Årets gäng ligger sexa med tre omgångar kvar och det är en ännu sämre notering. Hoppet om allettan fanns om det skulle bli seger mot KIK, men gästerna drog det längsta strået och […]

Grinigt när Troja tränade

sport

Grinigt när Troja tränade

Blott fyra omgångar  återstår av Hockeyettan södra och för sjätteplacerade IF Troja-Ljungby är läget minst sagt prekärt då de har fem poäng upp till KRIF Hockey som ligger femma och innehar den sista platsen till allettan. På onsdag kommer Kristianstads IK på besök till Ljungby Arena.– Vi ska fortsätta spela som vi avslutade matchen i Karlskrona i lördags. Då släppte vi handbromsen och vågade gå i presspelet. Gör vi det […]

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Självklart helt gratis!