Vårmarknad till helgen

Även om vädret inte alltid är vårlikt så är våren här, och med den vårmarknader. På lördag bjuder Live! och Älmhults handelsplats in till en klassik Vårmarknad.

Foto: Live! Älmhult

Klockan 10-15 fylls området framför Live! arena med food trucks, marknadsknallar och försäljare. På områdetfinns också flera roliga barnaktiviteter. Marknaden har fri entré för besökare.

– Det är en dag som riktar sig till hela familjen, med gratis aktiviteter för barnen, som ansiktsmålning och hoppborgar, berättar Sara Ernstedt, projektkoordinator på Live!

På vårmarknaden finns ett brett utbud av försäljare som erbjuder allt ifrån kakor och bröd till barnkläder, heminredning, smycken och mjukdjur.

Gästande food trucks erbjuder godsaker både till lunch och fika. Här finns langos, thaimat, tacos, baguetter, donuts och churros. Det finns gott om godsaker att köpa med sig hem, som spettkaka, honung, korv, fisk och godis.

Klockan 11-15 samma dag hålls den efterlängtade invigningen av Animalix Hundgård, med hundaktivitet på hundgården, tipsrunda och fina erbjudanden i butiken.

RC Klubben är på plats utanför Live! och visar coola modellflygplan och IKEA kommer med vårinspiration.

– Det blir en härlig dag för gemenskap med vårfeeling, avslutar Sara Ernstedt.

Foto: Live Älmhult
Text del 2

bronspartner

annonser

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89