Troja ute efter revansch mot Mariestad

Efter dubbla bortamatcher fredag och lördag är det åter dags för IF Troja-Ljungby att äntra isen i Ljungby Arena. På onsdagskvällen väntar nämligen ett returmöte mot Mariestads BoIS.

– Vi gjorde två ganska svaga insatser den gångna helgen och nu vill jag att vi steppar upp och gör det vi kommit överens om ute på isen och inte tummar på några regler, säger Trojas tränare, Jens Gustafsson.

När lagen möttes i lördags var det Mariestad som gick segrande ur den striden via 2–0. Ett resultat som var rättvist då det var hemmalaget som skapade flest klara chanser.

– Vi spelade med huvudet under armen och bjöd på alldeles för mycket och hade för mycket pucktapp. Nu gäller det att vi hittar tillbaka och sätter försvarsspelet och skapar en trygghet i det defensiva spelet.

Hur ser det offensiva spelet och spelet i numerärt överläge ut?

– V har inte lagt så mycket krut på det ännu utan det kommer vi att slipa de sista två veckorna.

När det gäller spelartruppen blir det en del ändringar. Carl Ehrnberg och Mattias Persson är tillbaka igen, men däremot saknas Malte Larsson och Jesper Emanuelsson. I kassen blir det Jesper Eliasson som får förtroendet.

Matchen i Ljungby Arena drar igång 19.00.

 

fler sportnyheter

Kvalchansen försvann för Ljungby IF

sport

Kvalchansen försvann för Ljungby IF

Toppmötet i division 4 Småland sydvästra mellan tvåan Alvesta GoIF och trean Ljungby IF blev som väntat en spännande tillställning där till slut hemmalaget drog det längsta strået och vann med 1–0 (0–0). Därmed försvann LIF:s chanser att nå en kvalplats, trots att en omgång återstår att spela.

Troja föll i förlängningen mot Halmstad

sport

Troja föll i förlängningen mot Halmstad

Det blev bara en poäng för IF Troja-Ljungby i seriepremiären i Hockeyettan södra mot Halmstad Hammers. Den intensiva derbymatchen slutade 2–3 (1–1, 0–1, 1–0, 0–1) inför 1993 åskådare i Ljungby Arena.

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Självklart helt gratis!