Romfors tillbaka i Troja mot Skövde

På lördagseftermiddagen är det dags för säsongens andra träningsmatch för IF Troja-Ljungby, som åker upp till Västergötland för att möta Skövde IK i Billingehov.

– Skövde har uppgraderat sig inför den här säsongen och det kommer säkert att bli mer fart än mot Odense, kommenterar Trojas tränare, Jens Gustafsson som avstod fredagens träning.

– Jag känner mig lite hängig, men räknar med att vara tillbaka i båset i morgon (lördag).

Troja fick uppleva en seger i premiären, men det krävdes dock ett straffavgörande innan de rödvita fick Odense på fall efter 3–2, där Mattias Persson satte den avgörande straffen. Övriga målskyttar var Jesper Emanuelsson och August Hummer.

– För att vara första matchen agerade vi bra i spelet utan puck och det är något vi ska fortsätta med. I övrigt vill jag se arbetsinsats som vi gjorde förra helgen, fortsätter Trojatränaren.

När det gäller spelartruppen vilar backen Dennis Fröland medan August Hummer är sjuk. Centern William Romfors är däremot tillbaka efter sjukdom och bildar kedja med Carl-John Sjögren och Axel Håkansson. Även backen Malte Larsson, som också missade hemmapremiären, är redo för spel. Jesper Eliasson fortsätter i kassen.

– Det ska bli kul med en match igen och få se killarna i olika situationer ute på isen, slutar Jens Gustafsson.

Matchen i Billingehov startar 15.00.

 

fler sportnyheter

Kvalchansen försvann för Ljungby IF

sport

Kvalchansen försvann för Ljungby IF

Toppmötet i division 4 Småland sydvästra mellan tvåan Alvesta GoIF och trean Ljungby IF blev som väntat en spännande tillställning där till slut hemmalaget drog det längsta strået och vann med 1–0 (0–0). Därmed försvann LIF:s chanser att nå en kvalplats, trots att en omgång återstår att spela.

Troja föll i förlängningen mot Halmstad

sport

Troja föll i förlängningen mot Halmstad

Det blev bara en poäng för IF Troja-Ljungby i seriepremiären i Hockeyettan södra mot Halmstad Hammers. Den intensiva derbymatchen slutade 2–3 (1–1, 0–1, 1–0, 0–1) inför 1993 åskådare i Ljungby Arena.

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Självklart helt gratis!