Marie Bergman klar för Ljungby och Scensommar

Årets Sommar i Parken flyttar till Gamla Torg och får bland annat besök av Marie Bergman som tillsammans med Lasse Engman kommer till Ljungby den 12 juli.

Marie Bergman är en av Sveriges mest rutinerade artister. Hon har banat väg för singer-songwriters i Sverige och Skandinavien och turnerat outtröttligt sedan debuten 1974. Nu ger sig Bergman och livskamraten Lasse Englund ut på jubileumsturnén Mari Bergman 4-ever, där eget slitstarkt material blandas med sånger av bland andra Cornelis Vreeswijk, Pugh Rogefeldt, Ola Magnell och John Holm.

– Vi ser fram emot ännu en Scensommar i Ljungby med fantastiska akter. Kvällsakterna, som vanligtvis brukar vara i Ljungby hembygdspark, flyttas i år till Ljungby Gamla Torg. Varmt välkomna alla, säger Emelie Olsson, kulturstrateg Ljungby kommun.

Inte bara i Ljungby – och inte bara musik

Scensommar betyder sju veckor med musik, dans, teater, nycirkus och stand-up. Alltid under bar himmel och med fri entré. Scensommar gästar inte bara stora scener, utan dyker gärna upp på mindre orter och på lite oväntade spelplatser som hembygdsgårdar, badplatser och bostadsområden. I Ljungby kommun kommer föreställningarna för barn och familjer att vara i Lidhult hembygdsgård, Ljungby Gamla Torg och Hamneda hembygdsgård.

Scensommar är ett begrepp sedan 2014 och erbjuder varje år olika föreställningar på ett 20-tal platser i regionen. Fler artister presenteras löpande.

Marie Bergman och Lasse Englund kommer till Ljungby i sommar.

partners

annonser

just nu på ljungbykanalen

Just nu

Kvällsmixen

Skön musik att somna till
access_time22:15 - 00:00

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89