Inga TV4-nyheter efter nyår

På grund av minskade intäkter måste vi tyvärr anpassa våra kostnader till den nya situationen, därför kommer vi inte längre sända TV4s nyheter efter årsskiftet.

– Ljungbykanalen, liksom många andra, har den senaste tiden haft en minskad reklamförsäljning, säger Tobias Johansson stationschef, vilket gör att vi nu måste minska kostnaderna under en period.

Efter nyårsafton kommer därför inte längre nyheterna från TV4 att höras varje heltimme. Kostnaderna är för höga för att det ska vara möjligt att fortsätta med. Det viktigaste för Ljungbykanalen är musiken och den vill man inte minska på.

– Att sända nyheterna kostar oss ca 5 000 kr varje månad, fortsätter Tobias, och det är pengar vi inte har.

Kanalen drivs på ideell basis och alla insatser sker helt gratis, men kostander för lokal, musik och teknik ska fortfarande betalas.

Förhoppningen är att hitta nya annonsörer och bidragsgivare för att kunna fortsätta med nyhetssändningarna som har varit uppskattade av lyssnarna.

– Vi kommer fortsätta att bevaka saker som händer i Ljungby som tidigare, men även där är vi beroende av tips från allmänheten, avslutar Tobias. Alla är välkomna att tipsa oss eller varför inte spela in en liten film med mobilen och skicka till oss.

Musikmixen kommer fortsätta precis som vanligt, och sänds både på 95,8 MHz och på hemsidan.

Vill du bidra till Ljungbykanalens verksamhet går det bra att Swisha till nummer 123 606 85 89.

partners

annonser

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89