Hellström debuterar för Troja

Idag (söndag) är det åter dags för IF Troja-Ljungby att dra på sig krigsmunderingen i Vårettan. För i Ljungby Arena väntar nämligen match mot Segeltorps IF, som blir en ny bekantskap för Ljungbypubliken.

– Jag har aldrig mött dem i något sammanhang, men det ska bli roligt, säger Trojatränaren Jens Gustafsson och fortsätter: 

– Jag har kikat lite på dem och de har varit med i varje match så här långt och tog senast första segern efter 3–2 mot Eskilstuna Linden. De har ett starkt box play-spel och framåt checkar de hårt och påminner lite om Huddinge. 

Något ni behöver förbättra i ert spel?

– I fem-mot-fem-spelet kan vi höja oss. Vi spelade lite för runt senast och behöver ta oss in på kassen mer för det är framför mål det händer saker.  

Ett nygammalt ansikte var också på plats och gjorde sitt första träningspass, nämligen Fabian Hellström. 19-åringen har Troja som moderklubb, men har som junior spelat för både Malmö och Växjö. Anfallaren är inne på sin andra säsong i Växjö J20 och har gjort två A-lagsmatcher samt varit utlånad till KRIF. Nu ska han dubbelregistreras så han kan representera båda klubbarna.

– Det är sista året som junior och “Fabbe” ville komma hit och spela, vilket vi ser som positivt. Det syns att det rör sig om en skicklig spelare och det här blir lite av en provanställning inför framtiden.

Vilka kommer han att spela med?

– Det lutar åt Jonathan Wikström och Hampus Johannesson.

Är du segersugen mot Segeltorp?

– Vi vill alltid vinna, men många tippar vi ska göra det lätt och med stora siffror. Så enkelt lär det inte bli, slutar Jens Gustafsson.

Pucken släpps 16.00 i Ljungby Arena.

partners

annonser

partners

fler sportnyheter

Inför V75: Inleder med spik med 47 miljoner kronor i jackpott

sport

Inför V75: Inleder med spik med 47 miljoner kronor i jackpott

En som imponerade stort förra helgen var V75-spiken Portofino och Fredrik B Larsson som trots en resa utvändigt ledaren stack ifrån till en överlägsen seger. Han delade ut 3,01 i vinnarodds och var streckad på 23 procent.V75-draget Vilja T.Y.C och Erik Adielsson gjorde också bra ifrån sig och inkom som trea. Hon stod i 18,28 och var streckad på fyra procent. På lördag väntar 47 miljoner kronor i jackpott på Gävletravet […]

Inför V75: Spiken och draget i pokalloppen

sport

Inför V75: Spiken och draget i pokalloppen

Nattsvart för idéerna i lördags. V75-spiken Freako och Örjan Kihlström startgalopperade och var borta direkt. Han stod i 2,33 i vinnarodds och var streckad på 41 procent.V75-draget Draupner och Jesper Rydberg slank igenom fint från start, men sedan fylldes det på och han hamnade i kön och var chanslös till slut. Han var selad till 43,12 och var streckad på en procent. På lördag avgörs V75 på Åby och det bjuds […]

Inför V75: Ohh, det är upplagt för seger

sport

Inför V75: Ohh, det är upplagt för seger

V75-spiken Sol Storm och Hanna Forslin var anmäld barfota runt om i början på veckan, men det slutade med skor runt om. Inte optimalt, men han var slagen redan på sista bortre långsidan och var knappast vid sunda vätskor. Han stod i 4,33 i vinnarodds och var streckad på 23 procent.V75-draget Dalens Elvis och Henrik Svensson slutade tvåa efter ett lopp i rygg på ledaren men mötte helt enkelt en […]

Inför V75: Hannas kallblod tar alla med storm

sport

Inför V75: Hannas kallblod tar alla med storm

Förra veckans V75-spik Wishful Order och Magnus A Djuse motsvarade favorittrycket och vann plättlätt till slut efter ett lopp i rygg på ledaren och lucka in på upploppet. Han gav 2,16 i vinnarodds och var streckad på 49 procent.Vad V75-draget Mose Eagles och Carl Johan Jepson gick för fick vi aldrig reda på då ekipaget slog på en startgalopp bakom bilen. Hon stod i 9,18 och var streckad på fem […]

V75: Två roliga Norgehistorier med svenska toppkuskar

sport

V75: Två roliga Norgehistorier med svenska toppkuskar

V75-spiken Xanthis Hilton och Mats E Djuse kom aldrig till spets utan fick vandra utvändigt om ledande Triton och fick nöja sig med andraplatsen. Han stod i 2,57 och var streckad på 43 procent.V75-draget Tåga Ryker och Ingvar Nyberg fick en dålig start och hamnade i kön och var utan chans att utmana och hamnade utanför pengarna. Han var streckad på fem procent och stod i 18,08.Det stundar en ny […]

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89