Alla vinnare på Kann-galan

I fredags hölls den årliga Kann-galan och flera priser delades ut. Här är listan på alla vinnare och motiveringarna.

Ljungbykanalen säger ett stort grattis till alla vinnare!

Priset för Årets unga initiativ fick Lisa Sjöblom, Båtbaren.

Med nytänkande och vision utnyttjar ni vår fantastiska sjö Bolmen som fundament för ett helt nytt etablissemang som dessutom är nåbart både land- och sjövägen! Som bäddat för en småländsk sommarkväll när den är som bäst! 

 

Priset för Årets initiativ gick till Minivärlden.

Med lekfullhet, fantasi och ett enastående engagemang tar ni oss in i den lilla, lilla världen samtidigt som ni sätter Ljungby på kartan i den riktigt stora stora världen!

 

Priset Årets Företagare gick till Peter och Johan Hård, Hårds transport.

Årets företagare har visat vägen till nya möjligheter genom att effektivisera flödena och gjort aktiva val som påverkar miljöavtrycket och lönsamheten åt rätt håll.  Med god tillväxt och lönsamhet är framgångssagan ett faktum. Företaget gör också en samhällsinsats genom att stötta föreningar som sätter ungdomsverksamheten i fokus.

 

Priset Årets miljöinitiativ gick till Merlinum forklift.

Ni utvecklar produkter som ligger i framkant när det gäller teknologi, säkerhet och hållbarhet, och använder er av lokala leverantörer så långt det är möjligt. Det är precis detta det handlar om när man vill vara ett företag som strävar efter att minimera klimat- och miljöpåverkan.

 

Priset som Årets unga företagare gick till Michael Ströms Bygg AB.

Årets unga företagare går till en lokal entreprenör som har lyckats bygga upp ett fint bolag i redan ung ålder där han har en fantastisk tillväxt med sig. Med redan flera fina projekt i sin ryggsäck gör

Michael och hans killar alltid det lilla extra för kunden.

 

Årets Samhällsentreprenör

Med entusiasm, klurighet, erfarenhet och kunskap har familjen åter skapat en lönsam business i orten. Med kampanjer, ny teknik och öppettider som passar både morgonpigga och nattugglor har man kraftigt lyckats öka omsättningen på platsen och servar nu både ort och stad, året runt! 

Pristagare blev till Fabian, Peter och Sara som driver Ica Togo i Tannåker! 

 

Swedbanks Gränslösa Pris

Bröderna har med fingertoppskänsla visat att det går att driva företag framgångsrikt utanför Ljungby tätort. De tar begreppet familjeföretagande till nya höjder och erbjuder ett blandat utbud av produkter och tjänster.

Swedbanks gränslösa pris gick till Sebastian och Carl Wilhelmsson, Ejron Logistik och Vittaryds Pallfabrik.

 

Årets Marknadsförare

Genom kreativ marknadsföring har man utvecklat det lokala småländska företaget till en av Europas ledande aktörer i sin bransch.

Man har föredömligt lyckas behålla den lokala känslan för Ljungby och sina innovativa produktlösningar samtidigt som man expanderat internationellt. Strategisk marknadsföring har utvecklat verksamheten och stärkt företagets varumärken.

Vinnaren blev Enertech AB.

 

bronspartner

annonser

just nu på ljungbykanalen

Du lyssnar enklast direkt här på hemsidan med webb-spelaren som du hittar till höger längst upp på sidan.

Du hör Ljungbys bästa musikmix dygnet runt – året runt!

stöd ljungbykanalen

Swishnummer: 123 606 8589

Om oss

Ljungbykanalen har utgivningsbevis för all media vi är verksamma på (radio, webb-radio, webb-TV och databas (www.ljungbykanalen.se))

Ansvarig utgivare för dessa är Tobias Johansson (tobias@ljungbykanalen.se)

 

0%

lyssna på ljungbys bästa musikmix!

Här lyssnar du enkelt på Ljungbykanalen – dygnet runt – året runt!

Stöd oss på Swish – 123 606 85 89