On Air
Natt med Ljungbykanalen Skön nattmusik, nonstop.
Home

Lite information om oss

Ljungbykanalen startade sin verksamhet i november 2009 och har stadigt verkat för lokalt innehåll och förankring i och kring Ljungby. Sedan sommaren 2016 har innehållet förändrats mot mer sändningstid och ett större, bredare och bättre musikutbud. Enligt lyssnarundersökningar har Ljungbykanalen redan en kvartslyssning på mellan 2 500 och 3 000 personer vilket ses som ett riktigt bra utgångsläge inför framtiden.

Ljungbykanalen växer

Den senaste lyssnarmätningen visar att Ljungbykanalen stärker sin närvaro bland lyssnarna i Ljungby. Med upp emot 3 000 dagliga lyssnare tar vi ett rejält grepp om Ljungbys radiolyssnare.

– Att 10 % av lyssnarna rattar in 95,8 MHz varje dag är ett bra tecken på att man vill ha en lokal radio som låter piggt och spelar den nya musiken uppblandat med den lite äldre, säger Tobias Johansson stationschef. 2019 firar vi 10 år i etern och då ska vi se till att alla i hela kommunen vet vilka vi är!

Utökade sändningstider

-Vi utökar nu våra sändningstider, plockar in programledare och skapar mer aktuellt och lokalt innehåll blandat med den bästa musiken, säger Tobias Johansson, stationschef på Ljungbykanalen. 

I takt med att vi växer är också vårt mål att vara lokala självklart. Därför kommer vi synas och höras mer och ofta i Ljungby framöver, en mediekanal att räkna med.

Detta innebär också att möjligheterna för näringslivet i Ljungby ökar, med fler lyssnare och bättre radio blir plötsligt Ljungbykanalen en plats där man vill annonsera och höras med sin reklam och sina budskap.

Share This